MAMUT CUP 2018 – U8, U10 a U12

MAMUT CUP 2018 – U8, U10 a U12

 

Všetci priaznivci kvalitného športu a dobrej zábavy majú opäť o jednu radosť navyše. V dňoch 15. – 17. júna 2018 sa v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves uskutočnia Majstrovstvá Slovenska v hokejbale. Na miestnom športovom štadióne si zmerajú sily mladí hokejbalisti z celého Slovenska v troch hlavných kategóriách U8, U10 a U12. Okrem napínavých zápasov sa môžu návštevníci tešiť aj na množstvo rôznych sprievodných akcií, netradičných atrakcií a bohatú tombolu.

Marek Kralovič – riaditeľ turnaja

 

Devínska ožije hokejbalom

 

Bratislavská mestská časť Devínska Nová Ves sa budúci mesiac už po druhý raz po sebe stane dejiskom najvýznamnejšieho hokejbalového turnaja na Slovensku. Podujatie otvoria v piatok 15. júna 2018 o 08. 00 prvé zápasy a na oboch ihriskách sa bude hrať až do neskorého včera.

 

Sobota nabitá programom

 

Sobotný program je okrem pútavých športových zápasov nabitý rôznymi sprievodnými akciami. Prvé zápasy sa začnú hrať opäť o 08.00 a návštevníci sa môžu tešiť aj na rôzne súťaže v cvičení pod vedením profesionálnych fitness trénerov. O 14.00 vystúpi na pódiu Robo Opatovský a o 14.45 predvedú svoje tanečné číslo dievčatá z tanečnej školy Assos.

 

Návštevníci si môžu vyskúšať aj ďalšie netradičné zábavné atrakcie. Ani tento rok nebude chýbať podpisová akcia, na ktorej môžu športoví fanúšikovia môžu získať cenné podpisy od Jozefa Stümpela, Stanislava Petríka a legendárnych športovcov, ktorých mená prezradíme postupne na facebookovej stránke Mamut Cupu počas nadchádzajúceho mesiaca. Pre deti bude pripravená obrovská 8-metrová šmykľavka a nafukovacie hokejové ihrisko. Účastníci sa však môžu tešiť aj na ďalšie zaujímavé prekvapenia, ktoré tiež budeme postupne predstavovať na facebookovej stránke Mamut Cupu.

 

Festival športu a zábavy

 

V sobotu o 15.00 sa uskutoční žrebovanie tomboly, do ktorej venovali hodnotné ceny viacerí sponzori podujatia. Pre priaznivcov motošportu prezradíme, že v hre budú aj lístky na veľkú cenu F1 v Rakúsku a Maďarsku a keďže k športu neodmysliteľne patrí aj oddych, ďalšími z cien sú relaxačný pobyt v známom hoteli Salamandra Rezort a pobyt na Sliezskom dome pre rodinu s dvomi deťmi. Hlavná cena zrejme opäť poteší srdcia bijúce pre motošport, pretože ňou bude zapožičanie automobilu značky BMW na celý víkend. Pre ďalších šťastlivcov sú pripravené aj iné ceny ako vysávač. Fanúšikovia hokeja a hokejbalu môžu vyhrať hokejky s podpismi hráčov.

 

Nedeľné vyhodnotenie

 

V nedeľu sú od skorého rána na programe finálové zápasy a záverečné vyhodnotenie bude prebiehať v popoludňajších hodinách. Organizátorom a riaditeľom  podujatia je známy medzinárodný hokejbalový rozhodca Marek Kralovič, ktorý bol v minulosti aktívnym hráčom hokejbalu. V nedávnom rozhovore nám prezradil, že na pripravovanom turnaji očakáva účasť približne 30 mužstiev z celého Slovenska, pričom sily si medzi sebou pomeria až 700 detí. Minuloročné podujatie sa tešilo veľkému úspechu. Na podujatí sa zúčastnilo 27 mužstiev, aj keď miestny klub HBC Iepurii DNV sa nestal víťazom v žiadnej kategórii, prebojovali sa až do finále a obsadil krásne druhé miesta v kategóriách U8 a U12. Zaujímavosťou predošlého ročníka je aj skutočnosť, že víťazom všetkých kategórií sa stali Vrútky.

 

 

Hokejbalová krajina

 

O tom, že Slovensko je hokejbalovou krajinou svedčia aj mnohé úspechy našich hráčov v uplynulých rokoch. V radoch rozhodcov nás zastupuje aj riaditeľ projektu Marek Kralovič, ktorý bol už trikrát vyhlásený za najlepšieho rozhodcu na Slovensku a píska zápasy po celom svete. Prezradil nám, že tento rok ho čakajú  exotické Bermudy. Spojenie cestovania a športu je snom mnohých mladých hráčov, ktorí sa tak možno inšpirujú a pôjdu v jeho šľapajach.

 

Marek Kralovič – medzinárodný rozhodca

 

Láska k športu priviedla Mareka napokon do role riaditeľa turnaja, na ktorého organizácii pracuje už od októbra minulého roka. Na záver nášho rozhovoru všetkých srdečne pozval na túto veľkolepú športovú udalosť a poďakoval sa za spoluprácu Kamile Kralovičovej a Andreiovi Kiszelovi. Akciu organizuje aj s finančnou podporou obce Devínska Nová Ves, za ktorú sa tiež poďakoval zástupcom miestnej časti.

Na pripravované podujatie týmto srdečne pozývame nielen všetkých priaznivcov športu, ale aj všetkých obyvateľov Devínskej Novej Vsi a ostatných, ktorí chcú stráviť príjemný chvíle v spoločnosti športových legiend alebo si vypočuť Roba Opatovského. Okrem vzrušujúcich športových zápasov na účastníkov čakajú aj ďalšie prekvapenia v podobe netradičných zážitkov.

 

Srdečne Vás pozývame a teším sa na stretnutie s Vami!

 

 

 

 

 

Počasie

Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed